Over IK Skin Perfection

IK CONCEPT

IK SKIN PERFECTION werkt alleen met 100% klinisch bewezen ingrediënten. Dit houdt in dat alle gebruikte ingrediënten uitvoerig zijn getest. We staan voor transparantie, betrouwbaarheid en vermijden huidonvriendelijke ingrediënten in onze producten.

IK CARES

IK SKIN PERFECTION is uitvoerig getest en dierproefvrij. Ons Research en Development team is een van de beste van Europa en bestaat uit onder andere farmaceuten, dermatologen en huidtherapeuten. Doordat wij dagelijks onderzoek doen naar de meest unieke en innovatieve ingrediënten kunnen wij met IK SKIN PERFECTION de hoogst haalbare kwaliteit bieden.

IK - INFUSION KNOWLEDGE

IK staat voor - Infusion Knowledge - het transportsysteem waarbij actieve ingrediënten diep in de huid kunnen doordringen en structurele huidverbetering plaatsvindt. Op een bewuste en huidvriendelijke manier herprogrammeert IK de probleemhuid en zorgt met het Healthy Reset Program voor een gezonde huid.

GROENE COSMECEUTICAL

IK SKIN PERFECTION werkt volgens het less-is-more principe, 0% huidonvriendelijke stoffen en 100% actieve ingrediënten. IK SKIN PERFECTION kiest bewust voor een productlijn zonder overbodige toevoegingen zoals parfum, kleurstoffen, parabenen en chemicaliën zodat de huid niet onnodig belast wordt. Deze bewuste keuze van klinisch bewezen ingrediënten - Groene Cosmeceuticals - maakt IK zacht maar daadkrachtig voor de huid.

PURE SCHOONHEID

IK SKIN PERFECTION ontwikkelt doeltreffende producten met liefde, zorg en aandacht. IK SKIN PERFECTION gelooft in een mooiere toekomst met pure schoonheid voor mens, dier en natuur.