Gezichtsbehandelingen

Behandelmethode

IK SKIN PERFECTION biedt prachtige behandelingen op gezonde wijze en is gebaseerd op de 4 FASE behandelmethode. Een unieke methode die zich concentreert op het herprogrammeren van de huid.

De behandelingen worden met zorg en aandacht samengesteld en volledig afgestemd op de wensen en behoeftes van de huid. Op een uiterst vriendelijke manier wordt er samen met u gewerkt aan de perfecte huidconditie.

Om het effect van de 4 fasen behandelmethode te bevorderen is het zeer belangrijk de huid ook thuis op de juiste manier te verzorgen. Als IK Skin Specialist zal ik u op professionele wijze voorzien van een passend productadvies, rekening houdend met uw specifieke wensen!

Fase 01 Reset Program

De eerste fase van het Healthy Reset Program bestaat uit het resetten van uw huid.
Voor een maximale verbetering altijd terug gebracht te worden naar haar natuurlijke conditie en huidflora. Tijdens de unieke RESET fase wordt er veel aandacht besteedt aan de huidanalyse en wordt met specialistische kennis uw huidconditie bepaalt. Op basis hiervan zal er een behandel- en thuisverzorgingsprogramma worden opgesteld.

De combinatie van de milde maar effectieve behandeling en het volledig op de huid afgestemde thuisverzorgingsprogramma zorgt ervoor dat de huid in balans wordt gebracht en het immuunsysteem van de huid hersteld wordt.

Deze fase bereidt de huid optimaal voor op Fase 2

Basic Program * ± 55 minuten
Complete Program * ± 80 minuten

Fase 02 Healthy Program

Het Healthy Program is een intensiever behandel- en thuisverzorgingsprogramma waarbij de huid vrij komt van onnatuurlijke stoffen en in staat is zichzelf te regenereren. Huidirritaties worden voorkomen en uw huid wordt hersteld. Met deze aanpak worden de conditie en het evenwicht van uw huid geoptimaliseerd.

Deze fase bereidt de huid optimaal voor op Fase 3

Basic Program * ± 55 minuten
Complete Program * ± 80 minuten

Fase 03 Perfection Program

In de derde fase van het Healthy Reset Program zal structurele huidverbetering plaatsvinden. De huid wordt intensief behandeld met unieke serums voor een maximaal resultaat. Deze hoogwaardige formules zijn erop gericht om specifieke wensen te behandelen of problemen zoals pigmentvlekken, huidveroudering, couperose en acne te verhelpen of verminderen. Deze fase verbetert de huidkwaliteit en zorgt voor een zijdezachte en intensief verzorgde huid.

Basic Program * ± 70 minuten
Complete Program * ± 90 minuten

Fase 04 Total Perfection Program

Via de 4 fases van het Healthy Reset Program is uw huid weer in optimale conditie. Daarom is het belangrijk om uw huid elke dag te beschermen. Het weer en de luchtvervuiling brengen meer schade toe dan u misschien zou denken.

Door deze schadelijke invloeden van buitenaf droogt de huid uit en kunnen huidproblemen zoals veroudering, rimpels, irritatie en roodheid optreden. De fase is nodig om uw huid op de juiste manier te beschermen en de perfecte huidconditie te behouden.

Just mix basic * ± 70 minuten
Just mix complete * ± 90 minuten

* BASIC TREATMENT
Een compacte en doelgerichte huidverbeterende behandeling met zorg en aandacht.
Bestaande uit: Reset analyse, Multi Cleanse, Multi Cleanse Scrub, Derma Mask, 24H Cream, Eye+, Protect+, professioneel huid- & productadvies.

* COMPLETE TREATMENT
Een huidverbeterende behandeling waarbij u volledig tot rust komt en optimale ontspanning ervaart.
Bestaande uit: Reset analyse, Welkomstritueel, Multi Cleanse, Multi Cleanse Scrub, 2nd Multi Cleanse, Healthy Reset Massage, Derma Mask, 24H Cream, Eye+, Protect+, professioneel huid- & productadvies.

IK Specialisaties

Om de 28 dagen vernieuwt uw huid zich, maar door het voortschrijden van de jaren en de invloeden van buitenaf wordt dit proces vertraagd. Iedere huid heeft daarom regelmatig behoefte aan een stimulerende kuur behandeling met krachtige werkstoffen. IK SKIN PERFECTION biedt intensieve probleemoplossende (kuur)behandelingen afgestemd op uw huidprobleem waardoor doelgerichte huidverbetering geboden wordt.

Skin & Age Program

Het Skin & Age program is een intensieve doelgerichte behandeling waarbij uw huid zal worden behandeld met milde maar effectieve zuren. De behandeling zal volledig worden afgestemd op uw specifieke wensen. Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. Verbeterde spankracht, fijne lijntjes verminderen en de tekenen van vermoeidheid en veroudering vervagen.

Skin & Age Power Program * ± 45 minuten
Skin & Age Wellbeing Program * ± 90 minuten

Skin & Acne Program

Afhankelijk van het type acne en de klachten wordt er een doelgerichte acnebehandeling opgesteld. Uw huid zal worden behandeld met milde maar actieve zuren waardoor de acne wordt gereguleerd en de imperfecties zullen verminderen.

Skin & Acne Program * ± 45 minuten

* De beste resultaten worden verkregen in kuurverband. Informeer bij uw IK Skin Specialist naar de mogelijkheden.